HOE WERKT SOCIAL ENVY?

Start hier

Beginnen is gemakkelijk! Meld je aan op onze 'Get started' pagina en je zult een zaakwaarnemer toegewezen krijgen die voor jouw groei gaat zorgen!

Publiek Targeting

Wij gebruiken hastags en zoektechnieken om mogelijk nieuw gebruikerspubliek te betrekken. Heb je hulp nodig met hashtags? Kijk dan op hashtagsforlikes.co!

Tracking

Je kunt na het aanmaken van jouw account wekelijks gedetailleerde uitslagen opvragen die je helpen de groei en betrokkenheid te visualiseren.

GEAVANCEERDE METHODEN

Gebruikersnaam

Zijn jouw concurrenten of idolen op Instagram actief? Vertel ons hun gebruikersnamen en zo kunnen wij o.a. ook hun volgers benaderen.

Locaties

Wil je volgers uit een specifieke omgeving? Richt je op één of meerdere steden, regio's, provincies of landen.

Filters

Target gebruikers met een specifiek geslacht: man, vrouw of beide. Het is gemakkelijk om de juiste gebruikers te vinden om bij jouw profiel te betrekken!

VEEL GESTELDE VRAGEN

IS UW DIENST VEILIG? ZIJN ER RISICO’S?

Absoluut. Onze service werkt goed binnen de beperkingen van Instagram. Uw account is 100% veilig tijdens het gebruik van onze service.

We hebben meer dan 2.000 klanten en hebben nog nooit meegemaakt dat een account is afgesloten door Instagram.

ZIJN DE VOLGERS ECHT?

Social Envy bestaat uit 100% organische volgers. Social Envy voorzien niet in een reeks specifieke gekochte volgers, zoals andere websites. Wij bieden een voortdurende 'groei' van organische volgers. Dit doet Social Envy door middel van goed management. Wij zoeken mensen die je alleen volgen als ze geïnteresseerd zijn in uw account. Dit resulteert in meer nieuwe volgers, meer commentaar en meer opmerkingen, omdat deze mensen werkelijk geïnteresseerd zijn in wat jij doet.

DOET U SPECIALE BESTELLINGEN?

Wij bieden inderdaad speciale bestellingen! Voor grote of aangepaste orders, neem dan gerust contact met ons ondersteuningsteam voor hulp. We zullen ons best doen om samen met u op alle specifieke diensten en wensen hulp te bieden.

KAN IK NOG STEEDS MIJN ACCOUNT GEBRUIKEN OP JE SERVICE?

Natuurlijk! Uw account is jouw eigendom. Onze service wordt uitgevoerd in de achtergrond. Je kunt je account gewoon gebruiken zoals je normaal doet.

ALS IK WIL ANNULEREN, ZULLEN MIJN VOLGERS DAN VERDWIJNEN?

Nee, zeker niet! De volgers die je hebt opgedaan tijdens het gebruik van Social Envy zijn van jou! Vergeet niet - de volgelingen die jouw volgen, kiezen bewust voor jou omdat ze interesse tonen in je profiel en wie of wat je te bieden hebt.

IK HEB ALLES VOLLEDIG VOLDAAN, WAT NU?

Zodra u uw bestelling hebt voltooid, wordt u gevraagd om een ​​account aan te maken en belangrijke informatie te verstrekken aan onze casemanagers om uw account in te stellen en een aangepaste doelgroep te ontwikkelen.

Als u niet bent omgeleid of een ander probleem heeft voorkomen dat u dit kunt instellen. Maak je geen zorgen! Een van onze teamleden neemt binnen 12 uur per e-mail contact met u op.

Controleer alstublieft uw PayPal-e-mailadres of uw e-mailspammap die is gekoppeld aan uw betaling.